domingo, 28 de octubre de 2007

Ítaques del segle XXI

fa massa temps que no em passe per ací, i espere que a partir de la setmana que ve això canvie.

i la raó d'eixa falta de temps (temps per a mi, temps per a aquest blog, temps per als amics) no es altra que treball... no el tipus de treball que fa que un es desllome, però sí un treball que fa que tornes a les 23h un dimarts sense haver berenat ni sopat...

els projectes iGEM es basen en un projecte pensat (i fet) per estudiants en els que es prepara una pàgina web, tipus wiki, per a que els altres equips sàpiguen què s'està fent i com. aquest any la nostra wiki ha millorat uns quants ordres de magnitud. us recomane encaridament que us doneu temps (temps per a curiosejar, temps per a comprendre) en veure allò que hem suat en fer des del juliol. este es el link.

en Boston, a banda d'estar allí i tenir feta la wiki, cal presentar un poster i fer una presentació de 20 minutets. presentació que, per cert, el dilluns que ve (sí, això és demà) fem un assaig general al Institut Cavanilles del Campus de Burjassot-Paterna. Si us interessa venir, esteu convidats.

este es el lloc:

Mostra un mapa més gran


m'alegraria veure-vos per allí, però si això no pot ser, promec extendrem més per ací, ara que sembla que hem aplegat a una mena d'Ítaca. encara que hajam aplegat sense roba, mig morts i menjant-nos les ungles, Odiseu no aplegà tampoc completament sa i estalvi, no?

No hay comentarios: